Annonse

GOD MORGEN NORGE

Hei og hopp og hurraaa!

Litt sen oppdatering herfra, men dagen har vært så hektisk med både besøk hos God morgen Norge, live chat på TV2.no, og diverse intervjuer. Jeg har bare et par bilder til dere fra morgenstunden hos TV2, men det er da bedre enn ingenting, sant?

Var det noen som fikk med seg sendingen i morges, forresten? Jeg har jo fått noen snaps av dere.. SÅ gøy, men nå venter jeg på at hele sendingen skal komme ut på Sumo sånn at jeg kan se hvordan jeg klarte meg, haha. Man glemmer jo hva man har sittet og snakket om med det samme kameraene slutter å rulle, så nå er jeg skikkelig spent. 

Om en timestid skal jeg oppover til Nrk Mp3 for enda en radiosending, så da håper jeg dere vil tune inn å høre på enda mer skravling. Blir mye bergenserdialekt om dagen, haha.. Håper dere ikke har gått lei allerede!

Galaxy Skater Skirt fra StyleConnection HER

FOR en dag.. en ganske så stor dag, er dere ikke enig? Sesongstart på Bloggerne og greier?? Wæææ.. I kveld smeller det! På TV2 Bliss klokken 21:30, og jentene mine kommer hit til meg for anledningen. Da skal vi benke oss opp i såffan, spise taco og le oss ihjel av å se meg på TV.. Igjen! Jeeez.. Jeg har sett noen av klippene, og jeg ser jo helt nørd ut i veldig mange scener, men er det ikke sånn det skal være da? Den usminkede og nakne sannhet? Hahahah, off!

Talk later, kjære venner. Skal dere se episodene i kveld?

LOVE YA’LL ♥ 

Annonse