Annonse

GOD MORGEN

God morgen søtiser.

Først og fremst vil jeg bare takke dere som støtter meg. Av en eller annen merkelig grunn har enkelte av dere endret synet på meg etter den uheldige hendelsen mellom Dennis, Christina og Miguel i gårsdagens episode av Paradise. Jeg er lei for at partneren min oppførte seg dårlig, men hvordan jeg kan bli rakket ned på pga dette, skjønner jeg ikke. Jeg er plutselig blitt den sleipeste personen og spilleren på PH, og ikke minst blitt mindre likt. Det er et tv program, folkens. Det er flott at man egasjerer seg, men hjelpes… Det får da være grenser, eller hva? Jeg forstår at dere reagerer på ting som skjer der inne, det er jo det som er poenget, men vi må ikke glemme at et helt døgn blir klippet ned til 40 min. Bare tenk på hvor vanvittig mye som ikke blir vist på tv. Jeg forventer absolutt ikke å bli likt av alle… Det er så klart helt umulig, men håper det isåfall er noe annet som ligger til grunn enn gårsdagens hendelse. Hvis det er en mager trøst, har Dennis det kjipt pga. dette og skammer deg over det han gjorde. Hensikten med forrige innlegg var å fremme hans unnskyldning til dere og selvfølgelig Miguel. Han beklager på det sterkeste, og vi er begge fullstendig klar over at det han gjorde er respektløst, lavmål, og helt uaktuelt! Jeg har også fått kritikk for å ha slettet noen kommentarer som opprinnelig avsender mente var mer saklig enn andre usaklige meldinger som rant inn… Jeg forstår at dere reagerer, men drittkommentarer direkte mot meg, sårer meg, og er noe jeg ikke er interessert i å lese hver gang jeg scroller meg nedover kommentarfeltet. Håper på forståelse for dette… Jeg vil samtidig benytte anledningen til å si at det ikke er greit å «rope hurra» for det Dennis og Christina gjorde. Slike ting som dette gjør man bare IKKE!!!

Jeg ønsker med bloggen min å få frem noe helt annet enn fokuset rundt Paradise Hotel, og det tror jeg de fleste av dere som har følgt meg lenge, setter pris på. Skriv gjerne heller en melding til meg på Facebook hvis dere vil klandre meg for ting som skjer på Paradise fremfor her på bloggen. Jeg lar de andre deltakerne stå for de typiske Paradise-bloggene, og satser på minst mulig Paradise-prat her fremover. Det vil naturligvis bli en kommentar her og et innlegg der, men når jeg poster noe om f.eks. et antrekk, og alle kommentarene dreier seg om Paradise, da har jeg visst bommet fullstendig. Nå er det nok et knippe av dere som tenker «Ja men det må hun jo forvente, ettersom hun faktisk deltok på galskapen»… Jeg har full forståelse for slike tilbakemeldinger! Jeg bare prøver å si at jeg håper på mer relevante kommentarer til innleggene jeg skriver. Jeg legger faktisk ned mye tid og arbeid i bloggen for å gi dere lesere, som betyr veldig mye for meg, noe spennende å lese på. Derfor føles det litt meningsløst hvis alt skal dreie seg om et reality-program på TV3.

Allright… Nok om dette, og over til noe helt annet… Vi snakker salgsbloggen! Den er oppe og går om noen få dager, og adressen vil bli http://styleconnectionsalgsblogg.blogg.no! Gratulerer til meg selv for tidenes lengse bloggnavn, men det vår vi bare leve med. Hehe! Jeg har nå gått igjennom klesskapet mitt, på jakt etter godbiter som kanskje kan være interessant for dere… Og tro meg, jeg har funnet masse! Jeg har en tendens til å gå lei av klærene mine etter at de er blitt brukt 1-2 ganger, så det er mye nytt og spennende som vil komme ut på denne salgsbloggen fremover. Det blir vel litt sånn, når man har jobbet i klesbransjen i såpass mange år som jeg har… Nesten litt synd å si igrunn… Men jaja…

Ellers nærmer jeg meg klar til å sette meg i bilen, og sette kursen mot Drammen. Mye nytt å sette seg inn i på min nye arbeidsplass, og ingen ting er vel kjekkere enn det… Juubiii!

Ønsker dere en fantastisk onsdag, fine lesere! Husk at dere betyr mye for meg, og at deres engasjement settes stor pris på.

Varme gode klemmer til dere fra meg

Annonse