Annonse

GODE FORBILDER, DAGSREVYEN OG EN LITEN GIVEAWAY

Phew! Jeg er helt shaky – det er så mye bra på agendaen i dag, og jeg blir jo så glad når et av de største samfunnsproblemene våre blir tatt på alvor – nemlig dette kroppspresset, og influencernes påvirkningskraft. Jeg har nettopp vært hos Tise-gjengen igjen i forbindelse med en liten innspilling som vil komme på Dagsrevyen i dag, og jeg er bare så stolt over å få muligheten til å dele denne dagen med fantastiske og flotte forbilder, som har noe bra å formidle. Bare se på den buketten under her ♥ Jeg rekker ikke skrive så mye mer, og sitter nå å hiver i meg en rask middag før jeg suser nedover til debatt på Mesh. Nå kribler det godt i kroppen, skal jeg fortelle dere… Åhåj!

   

Jeg har kjørt i gang en aldri så liten giveaway HER, hvor to herlige jenter får hver sin BRANOK-genser i tillegg til boken min. Delta om du vil, og så må du huske å tune inn på NRK – både for å få med deg Dagsrevyen og Debatten.

Sees på Snapchat! LOVE YOU ALL og igjen – GRATULERER med dagen ♥

Annonse