Annonse

GODE VENNER OG EN TUR TIL BERGEN

God morgen fra Bergen ♥

Det var ikke langt over fjellet vi rakk å komme før solen forsvant, og før vi fløy rett inn i de mørkeste, regntunge skyene. Da vi landet høljet det ned, noe som selvsagt ikke kom som en overraskelse, haha. Bergen, ass. I dag er det riktignok oppholdsvær. Grått, naturligvis, men det regnet har enda ikke meldt sin ankomst, hurra. Caroline kom og hentet meg i går, og det var så koselig å ta igjen alt det tapte over et par iskalde i såffan. Caroline og jeg har kjent hverandre siden 8. klasse, og det er bare så ufattelig hyggelig når vi sees. I dag skal hun – sporty som hun er – ta meg med på tur. Jada, hver gang jeg er i Bergen – og bor hos Caroline, blir det tur. Og det har jeg jo i grunn skikkelig godt av, haha.

Jeg nevnte i går at jeg hadde mange baller i luften – men heldigvis fikk jeg tid til en spontan date med Alexandra og Bobby – det var så hyggelig å få litt herlig påfyll av disse to, innimellom slaga. Jeg fikk et spørsmål av dere vedr. Alexandra og meg – om vi fortsatt har kontakt etter Camp Kulinaris, og det har vi! Jeg fikk faktisk en venninne for livet der inne, og Joner er en jeg har blitt veldig glad i.

I går joinet jeg altså på en tur med Bobby – den lille, rare, nydelige hunden hennes. Han er så kul, haha. Vi endte opp på Skøyen hvor vi tok en liten matbit i solen, før jeg måtte løpe videre til dagens siste møte. Perfekt fredag!

Nå er det bare til å komme seg inn i tightsen, og ta på seg joggeskoene. Frokosten er allerede inntatt, kaffen har kommet i koppen, og vi er straks klare for å gå løs på denne fine lørdagen. I kveld skal jeg snakke litt om sex på Kvarteret. Jepp – jeg er hyret inn for å prate litt om et spennende tema, sammen med Benjamin Silseth. Arrangementet er offentlig (HER) , så det er bare til å joine om du befinner deg i Bergen i dag, wuuuhuuu.

Alright, fininger. Nyt lørdagen, så sees vi senere ♥

Annonse