Annonse

GODTEBUTIKK FOR DE KREATIVE

Det er én butikk jeg liker hakket bedre enn både Plantasjen og IKEA, og det er Stoff & Stil. Dette er rett og slett en godtebutikk for oss kreative sjeler, som elsker DIY-prosjekter. Dennis var med meg i dag, som gjorde at jeg ikke kunne gå rundt her så lenge som jeg ellers pleier å gjøre, haha, for her kan man altså gå rundt i flere timer på jakt etter de fresheste metervarene…

Nå er det jo soverommet som skal få en makeover, og på handlelisten i dag stod nytt stoff til sengegavlen, stoff til gardiner, og stoff til nye pynteputer – det er så gøy å sy trekkene selv, og så er det jo ekstra stas å ha noe som ingen andre har… I tillegge er det superenkelt, og jeg skal selvfølgelig dele oppskriften med dere senere, for hvor kjekt er det vel ikke å kunne si at putene er hjemmelaget om noen spør?

 

Jeg skal definitivt tilbake til Stoff & Stil når jeg har litt bedre tid, og da skal jeg kjøpe stoff til et annet prosjekt jeg tenker å gå i gang med nå i høst. Å sy klær, putetrekk, sengetepper eller gardiner, er uten tvil en perfekt høstaktivitet på kalde dager hvor regnet bøtter ned ♥ Jeg gleder meg sååå til å vise dere stoffet jeg kjøpte i dag, og ikke minst til å vise frem vår nye sengegavl. Selve gavlen lager man jo også enkelt selv, på 1-2-3!

IKEA ble nevnt innledningsvis, og nå skal jeg faktisk ta meg en tur ut på nettopp IKEA, for å få fatt i noen oppbevaringsbokser og en ny taklampe. Vi trenger noen nye nattbord også, men jeg hadde egentlig litt lyst til å mekke dem selv, haha. Vi får se hva det blir til – fresht blir det uansett, håper jeg ♥

Helt på tampen… Flere av dere lurer på hvor min nye grønne favorittgenser er fra, og den er fra Weekday! Den koster 299,- om jeg ikke husker helt feil! Ha en herlig mandagskveld, fininger!

Annonse