Annonse

GOLD GOLD GOLD

Freeedaaag ♥

Denne dagen er så deilig selvom den i dag har vært litt rar.. Selvom jeg ikke har vært utenfor døren føler jeg likevel en enorm ro i hovedstaden.. Som om hele byen har pakket kofferten og reist av sted på ferie, og etterlatt seg en spøkelsesby med lavt tempo og stillhet. Merkelig men også ganske fint, så i kveld har jeg planer om å finne min egen ro i sofakroken etter en uke med høy puls.

Jeg tenkte at jeg bare var helt nødt til å dele disse fantastiske bildene under her med dere, som jeg snappet av omgivelsene under TV innspillingen forrige uke. Omgivelsene og oppsettet var helt rått, og ventetiden mellom slagene fant sted i en staget stue til en verdi av 300.000 kroner. Jeg bare, «åååå sattaaan, denne stuen vil jeg ha!!» Det var riktignok før jeg fikk høre prislappen. Haha! Møblene og dekoren tok pusten fra meg, og nok en gang fikk jeg bevist at gulldetaljer til hjemmet er HOT! Jeg MÅ faktisk få fatt i det gullkameraet og discokulene, for OMG! Snakk om freshe detaljer til leiligheten, eller hva? 

In love!

Haha, foreløpig får jeg nøye meg med gullcapsen, som faktisk er så kul at den kan ligge fremme som dekor i en av vegghyllene i stuen. Beste kjøpet EVER! Heheheh. 

Men, skjønninger? Har dere det fint? Er det full ferie eller er dere fortsatt hjemme i Norge?

DIGGER DERE ♥

Annonse