Annonse

GOLDEN GATE BRIDGE

Annonse: Reise i samarbeid med EF 

//Lokal tid: 21.57

God morgen til dere, god kveld til oss. At vi er jetlagged som bare juling kommer nok overhodet ikke som en overraskelse, og jeg bruker vel alltid litt tid på å «klage» over nettopp dette i de første innleggene fra våre USA-turer, haha. Men altså… Det er så vanskelig å komme inn i riktig døgnrytme, og denne gangen har vi større problemer med å tilpasse oss enn ellers.

Natt til i går våknet vi klokken 03.00. Vi prøvde å sove videre, men det var selvfølgelig helt umulig. Vi ble liggende å se på TV til klokken ca. klokken fem, og tok deretter på oss fillene for å komme oss ut for å kjøpe frokost. Sa jeg at klokken var 05.00? På en søndag? Vi klarte heldigvis å sovne igjen etter en matbit, og ble liggende til litt over 11.00. I utgangspunktet burde vi jo vært rustet for å holde ut til kvelden, men neida… Vi sluknet for fem timer siden etter en innholdsrik dag, og nå ligger vi lys våken i sengen og krysser fingrene for at det er en restaurant i nærheten hvor kjøkkenet fremdeles er åpent, hah. Uansett… Det er jo så deilig å sove uansett når på døgnet det er, så vi får bare sove når vi kjenner behovet, og heller satse på å komme inn i riktig rytme etterhvert. Men okei… Nå har jeg brukt hele to avsnitt på å snakke om noe så uinteressant som jetlag, så la oss heller ta en titt på et par bilder fra dagen vår.

Været har vært fantastisk i dag med sol fra skyfri himmel – perfekt utgangspunkt for å sjekke ut Golden Gate Bridge. Det er ofte tåke her i San Francisco, så man er ikke garantert å se den ikoniske broen. Selv om vi begge to har sett den før, syntes vi at det var på sin plass å dra tilbake enda en gang – broen er jo et must see, når man er her, og denne gangen valgte vi å kjøre over broen, og nyte utsikten fra den andre siden. Dette gjorde at opplevelsen ble noe annerledes enn tidligere, og herfra fikk vi også god utsikt over San Francisco’s spektakulære skyline. Helt rått!

Etter en liten fotosession ved Travis Marina, dro vi videre til sjøløvene på Fisherman’s Wharf. Dette stedet er jo i grunn en eneste stor turistfelle, men de sjøløvene må man faktisk bare få med seg. Forrige gang vi var her var det ikke en eneste sjøløve å se – derfor måtte vi prøve lykken enda en gang, og denne gangen traff vi blink. Dennis ble så glad, haha.

Jeg deler flere bilder fra dagen vår litt senere, for nå må vi prøve å få i oss noe mat før det er for sent! Håper dere får en nydelig mandag, og en fantastisk start på uken ♥

God klem fra oss

Annonse