Annonse

GOLDEN PINEAPPLE

God morgen ♥

Ikke si det til noen, men jeg var faen meg på IKEA her forleden!! IGJEN.. Det er ikke ok, er det vel? Men oppi i alt stresset mitt, så måtte jeg bare ha noen sånne oppbevaringsbokser som man kun får fatt i på IKEA. Sånne superbillige plastbokser med lokk, vet dere.. Hehe! Så jeg kjøpte med meg 30 sånne hjem.. I tillegg til masse annet, selvfølgelig. Man går aldri ut fra IKEA med KUN det som stod på handlelisten, men det kjenner dere til..

Så etter turen på IKEA var jeg i tidenes shoppinghumør, og tok derfor en kjapp tur innom Storo. Og så gikk jeg innom Åhlens.. Og der fant jeg denne!!! OMG!!!

Ananas er jo LIVET, og en ananas som lampe er jo i hvert fall noe å rope hurra for. Spesielt når man får fatt i en billigere variant enn den designerlampen som har vært litt «fremme i skoene» den siste tiden. Tenk at en frukt kan være så fresh! Tenk at en frukt kan bli så forbanna rå som både print på klær og som en gjenstand i interiøret. Love it!

Lampen koster 499,- og dere kan sjekke lagerbeholdningen på en Åhlens nær deg HER. Dette er forresten IKKE et sponset produkt, men et produkt jeg med stor glede betalte for selv, bare sånn at det er sagt! Forbrukerombudet er jo kjent for å ha klørene ute 24/7, så nå har vi alt på det rene, hehe. 

Åååå! Den passer perfekt her hjemme, og nå står den i enden av kjøkkenbordet og lyser opp morgenstunden med et sånt hyggelig lys. Jeg koser meg!

Men dere? Likte dere gårsdagens episode av Bloggerne? Haha.. Det var jo noen komiske scener der, og jeg synes hele episoden var kjempegøy. Kom gjerne med ønsker for hva dere vil se mer av fremover.. Alltid fint å vite hva dere har lyst å bli underholdt med når jeg tusler rundt med kamera. 

Nå skal jeg sette meg i bilen og suse ut på lageret med masse accessories og andre goodies til nettbutikken. Den fylles snart opp, altså.. Men fotografen er så forbanna treig med å få sendt over de bildene jeg skal bruke, så derfor har ting tatt litt tid. UNNSKYLD! 

Måtte dere få en himmelsk dag så lenge, så skravles vi senere. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse