Annonse

GOOD MORNING

Fininger…

Tidlig morgenstund her på løkka. Den f**ns harde sengen tar jo knekken på nattesøvnen min. 

Men jeg må innrømme at det er deilig å komme seg tidlig opp og igang med denne fine dagen. For i dag er det lillelørdag og DET kan vi like. Betty er fremdeles i Oslo, og det er jo ingenting som er bedre enn å våkne opp til en kopp kaffe på sengen. Vi har nå flyttet oss ut på balkongen og nyter morgenstunden. Balkong er forresten LIVET, det nye livet! Kanskje det er her jeg skal tilbringe sommerferien min? Ingenting er jo bedre enn sommer i Oslo. 

Jeg får svinge meg rundt, så jeg når alt innen jeg skal møtes med mine to B`s senere. Hektisk hverdag! Noe jeg selvfølgelig liker, men jeg savner dere for tiden. Det må jeg få lov til å innrømme! Jeg vet at dere har savnet mer personlig blogging, og det er ikke bevisst at dere ikke har fått det. Det er nok desverre bare de dumme 24 timene i døgnet som ikke strekker til. Det er ikke GREIT, og det forstår jeg. Jeg lover og komme sterkere tilbake. For dere er best ♥


 

Skrives senere fininger ♥

Annonse