Annonse

GOOD MORNING SWEETHEARTS

Håper dere alle har sovet godt i natt, og er klar for siste skole/arbeidsdag før helg! Det er noe helt magisk med fredagene… Ihvertfall når solen skinner! Nå nyter jeg en kopp kaffe, mens jeg prøver iherdig å få til et sånt koselig slengkyss-bilde til dere, fine lesere… Gikk ikke akkurat som planlagt, og ser mer ut som en mislykket pose, enn et koselig sussebilde… Haaaha! Jaja, dere skjønner hva jeg prøver å få frem her…

Ser forresten at det er mange av dere som lurer på om jeg skal til Bergen denne helgen med noen fra Paradise, og det skal jeg dessverre ikke. Jeg skal riktignok hjem til Bergen på tirsdag, og gleder meg til en hel uke i hjembyen med familie og venner. Kanskje vi sees 😉 

Alright… Back to work!

Ha en alle tiders fredags formiddag, skjønninger!

Annonse