Annonse

GOOD MORNING SWEETHEARTS

Dette var den utsikten jeg våknet opp til i dag. Det har snødd i Bergen, og når man våkner hjemme hos mamma, 7 dager før julaften, til et vinterhvitt landskap, DA sniker julestemningen seg innpå… Herlig følelse! Jeg er i Bergen, og blir her til 2.juledag… Blir så koselig å tilbringe tid med min kjære familie og fantastiske venner, og i kveld er det duket for julebord med bergenserne! Pinnekjøtt står selvfølgelig på menyen, sammen med berusende bobler og mye latter. Gleder meg!

Det blir visst også tidenes sesongåpning på Voss denne helgen, og siden jeg er en ivrig snowboard kjører, har jeg naturligvis tatt med meg brett og utstyr. Ååå så herlig det skal bli med årets første tur! Can`t wait.

Nyt lørdagen så lenge, nå skal jeg stelle i stand til kvelden og satser på at dette blir et bra opplegg ♥

Annonse