GOOD MORNING…

God morgen skjønninger. 

I dag var jeg tidlig oppe for å få unnagjort litt rydding siden det tross alt har sett helt jævlig ut her, og alle disse flotte bildene dere laget i forbindelse med Snikk Snakk og JB, måtte jo også ned fra veggen. Jeg glemte forresten å fortelle dere en liten ting… Uansett hva dere gjør, for all del i heeele verden, IKKE lån printer på Allkopi. Belinda og jeg fikk nemlig et lite sjokk da vi stolt trippet bort på nettopp Allkopi for å printe ut disse bildene på mandag. Vi setter oss ved en pc og printer i vei. Går frem og tilbake og bare, «jaaaa, dette blir så sjukt bra liksom», «herlighet så mange fine bilder da gitt», selvom kvaliteten var rimelig crappy da bildene ble forstørret til A4. Vi tulser bort til kassen, legger arkene på disken mens jeg drar opp en 50 lapp fra lommeboken. Jeg så jo for meg at dette var nok til noen super tynne kjipe A4 ark.

«Seks hundre kroner», hører vi fra damen bak kassen. Seks hundre føkkings kroner, og jeg bare, «Hæææ? SEKS HUNDRE KRRONER for disse arkene med sååå dårlig kvalitet????? HÆÆÆ??» Og joda, 600 kroner kostet det. SEKS HUNDRE! Vi laget jo naturligvis en aldri så liten scene inne på Allkopi, og de fleste som stod der fikk med seg at vi syntes det var i overkant dyrt, før vi forlot butikken i sjokk over hvor himla dyrt det kunne være å printe ut noen ark, liksom. Konvolutten vi puttet dem i fikk vi riktignok gratis, men den hadde nok damene på Allkopi sikkert ikke våget å ta betalt for. HHA… Det mest tåpelige var vel da vi kom hjem, gikk ut av bilen og bare, «Nei faen, hvor er mac´ene våre???» Så joda… Vi hadde da klart å glemme begge mac´ene på Allkopi, og måtte da kjøre tilbake for så å sette på et lite smil, som overhode ikke passet inn med tanke på reaksjonen for noen minutter siden… Jaja… Det ordnet seg, vi fikk tilbake både mac en og to, ble seks hundre kroner fattigere, men koste oss som pokker med innspilling av Snikk Snakk. HEHE! 

Etter jeg er ferdig å kose meg med morgenkaffen, skal jeg hente Belinda, for i dag skal vi rett og slett på fotoshoot. Snikk Snakk fotoshoot for å være mer eksakt. Gøy?? GØY!! Jeg skal ta litt bilder fra dagen, og gleder meg til å vise dere. 

Nyt denne onsdagen så langt, så skrives vi senere ♥