Annonse

GOOD TIMES

God søndagsmorgen, vakre lesere ♥

Nå har vi akkurat spist frokost i den altfor overfylte frokostshallen, hvor frekke spanjoler og andre turister baner seg vei forbi køen for å komme først frem til speileggene, og da tenker jeg bare, «hva pokker er galt med folk??» Det er nok speilegg til alle, liksom, og man trenger da for faen ikke å skubbe alle på din vei unna, bare for å få det ferskeste egget. FY jeg hater sånne fellesfrokoster som det her, og i høysesong er det jo nærmest sosialt selvmord og faktisk utsette seg selv for dette. Jeg takler bare ikke disse typiske turistene som opplever hotellfrokost én gang i året og som bare SKAL ha med seg altfor mye av hver rett som gjør at de trenger x antall fat for å få med seg alt, i tillegg til at de stabler i høyden.

De typiske turist-kidsa er jo selvfølgelig verre enn foreldrene, og løper rundt som om de skulle fått i seg ti liter redbull og krasjer borti deg når du står der i køen og bare er max irriterende. Nei hjelpes… Derfor blir det ofte sen frokost på en av spisestedene her i Albir istedet for frokost på hotellet, og en sånn sen frokost opplevde vi jo for noen dager siden hvor vi samtidig endte på tidenes dagfylla. Hahhaha! Jeg har jo allerede fortalt hvor fantastisk den dagen der var, men noen bilder har jeg enda ikke vist dere. Her er altså en liten stemningsrapport fra dagen, før boblene gikk rett i fletten…

 

Åh ♥ Fine venninner, fine mennesker, friske bobler, mye latter, og forbanna god stemning, og disse bildene gjør at jeg savner gjengen ekstra mye. Det er jo så hyggelig å samle en hel vennegjeng til en real hyggesammenkomst, og sånne festligheter som dette gir virkelig minner for livet. Herlig!

Solen skinner i dag også, men hver dag finner vi en eller annen unnskyldning for å ikke legge oss ut i solsteiken og bare, «mmmmmm, deilig i skyggen, da!» Herreguuud! Kunne jo like greit tatt ferien i Norge, men så er det jo noe helt eget og deilig ved det å være på ferie i SYDEN. Sant vel? Supert… Da er vi enig! Heehe..

Har dere en fin søndag?

Kyss og Klem ♥

Annonse