Annonse

GOOD TIMES

Åhåj..

Vi er litt sliten i dag, ja.. Det merkes godt at vi ikke var i seng før nærmere halv fem, men guri land så deilig det var med en hel lørdag i K-town fylt til randen av feelgood. I strålende solskinn og kraftig vind, startet vi dagen med en liten vandring gjennom markens og et pitstop på den nye godtesjappen de har fått her nede. Altså.. Jeg kjører søren meg lett fem timer fra Oslo, bare for å avlegge Gottis en visitt, for dette her var candy heaven deluxe, haha!

Kameraet gikk varmt der inne, og siden jeg like etterpå mer eller mindre glemte at jeg hadde blogg, kan jeg dessverre ikke glede dere med en lenger bildeserie enn den dere finner under her, UNNSKYLD! Sånn får det bare bli noen ganger, men heldigvis klarte jeg å få noen snaps av den fine venninnen min mens vi strollet litt rundt i sentrum ♥

Etter en grisete og deilig lunsj og noen øl gikk vi opp til Belinda for å fikse oss opp til kvelden, og i nidraget møtte vi hele vennegjengen til B på deilig tapas, gode drinker og enda mer øl. Perfekt! Det ble til og med en tur ut på dansegulvet, og til min store glede møtte jeg flere av dere herlige lesere som delte ut både klemmer og fine ord. Stor stas! 

Nå har vi inntatt såffan, og her blir vi liggende til movie night i kveld. Deilig og ikke skulle kjøre tilbake til Oslo før i morgen tidlig, og da blir Belinda med oppover. Roaaadtriiiip!

Fortell meg om helgen da, hotties? Har den behandlet dere bra så langt? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse