Annonse

GOOD VIBES ONLY!

HE HE HE HE!

Dere vil ikke tro det.. Vi har glemt tusenkroners-krydderet i taxien! Enten det eller så har noen stukket av med det, for krydderet er ikke her på hotellrommet, så jaddaa.. Det var den tusenlappen! Jeg ler. Høyt! Det er ikke mulig.. 

Anywho.. Det er på tide med en av de aller siste oppdateringene fra en av mine soleklare favorittdestinasjoner. Jeg hadde for å være helt ærlig ikke trodd at jeg skulle falle så til de grader for Marokko, men det gjorde jeg altså.. Denne uken har vært så inspirerende og givende, og jeg sitter igjen med mange herlige inntrykk og erfaringer. I tillegg er jeg støl, og det er ikke vanlig etter en ferie, haha!

Jeg er så glad for at jeg ble invitert med på denne turen av Lapoint, og jeg anbefaler alle til å ta seg en uke på surfecamp her i Marokko. Eller til en av de andre spennende destinasjonene Lapoint også tilbyr. Prisene er i tillegg overkommelig, og du får ekstremt mye for pengene. FOR en uke.. Uten tvil en av de beste ukene i mitt liv ♥

Sunset Sweat – Mint fra StyleConnection HER // iPhone cover – Aztec HER // Neglelakk HER

Corona, strålende sol, sommer, feelgood og surfing.. Dette er oppskriften på perfekt, og vi reiser herfra med en koffert stappfull av gode minner! Jeg savner Marokko allerede, og det før jeg i det hele tatt har forlatt landet, haha!

Heldigvis går vi mot vår hjemme i Norge, og jeg gleder meg til tiden fremover. Våren hjemme i Norge er ikke så aller verst den heller, og jeg er klar for å omfavne den med åpne armer ♥

Alright.. Skrives fra Oslo, vakre venner! Nyt lørdagen ♥

Klem i fleng


Annonse