Annonse

GOOD VIBES ONLY

Wuuhuu og hallaisen fra toget ♥

3 timer har gått, og tiden på toget så langt har gått med avslapping og nettsurfing. Jeg har nemlig kost meg med inspirerende bilder som skal kicke i gang en ny uke med masse feelgood og motivasjon, og disse ønsker jeg å dele med dere. Håper dere liker sånne bilder like godt som meg, for jeg blir i hvert fall superinspirert.. 

Men haha, internetten på toget er jo ikke akkurat noe å rope hurra for, og jeg tror gjennomsnittstiden for å få lastet opp ett enkelt bilde har ligget på ca 10 minutter. Den slags kan få meg ekstremt irritert til vanlig, men når man likevel er stuck på et tog, så er det bare til å lene seg tilbake og ikke la seg irritere eller bli fly forbanna. Hahah!

Alright.. På tide å lene seg tilbake og bli superinspirert av alle disse vakre bildene. Jeg blir rett og slett dødshappy!! 

Dødsgøy med alle spørsmålene i forrige innlegg, forresten.. Jeg gleder meg ihjel til å svare dere på alt dere lurer på, og skal prøve å lage en video med svar allerede i morgen. 

Når vi omsider kommer oss hjem blir det pizza og dødsmye smågodt, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk fin søndagskveld, og så skravles vi i morgen. Kjempeglad i dere, finingene mine ♥

//Bilder fra Tumblr

Annonse