Annonse

GOOD VIBES @ VG-LISTA!

Et happy hallo fra en happy Bergenser! Altså… Gårsdagen – damn! Dennis og jeg startet med et rolig vors i tikibaren, før vi hoppet på bussen nedover til Rådhusplassen. I går var det jo duket for VG-lista, og bak på VIP’en stod stemningen i taket! Akkurat den delen liker jeg ved det å være en «offentlig person» (om jeg kan kalle meg selv det) , at man faktisk blir invitert til eventer som det her. Vi begynner jo å få gode bekjentskaper i denne bransjen, og da er det stor stas og møtes under slike glade og deilige omstendigheter. Solen stod høyt på himmelen, temperaturen sånn rundt tjue varme, og det ble rett og slett en ufattelig morsom sommerkveld!

Var det noen av dere som var på VG-lista i går, eller som fulgte med via TV-skjermen? I så fall så dere nok kanskje at jeg plutselig dukket opp sammen med en glad gjeng, som måtte synge litt på den derre MGP-låten, haha. Før jeg visste ordet av det fikk jeg en lapp i hånden, med en beskjed om at jeg måtte være med på å introdusere «Grab the Moment» – en sang jeg ikke kan i det hele tatt, haha. Heldigvis var vi flere av oss som ikke hadde snøring på hva vi holdt på med, så det hele ble bare komisk.

Det ble afterparty på Taket hvor det ble enda mer spruddel, før skjørtet mitt raknet. Neida, det var ikke en liten rift foran på skjørtet, for å si det sånn – her snakker vi tidenes største spjæring BAK på skjørtet, som gjorde rumpen min synlig for alle på festen, HE HE! Heldigvis hadde jeg en jakke jeg kunne knyte rundt livet, som holdt meg greit «lappet sammen» før vi fant ut at det var lurt å vende snutene hjemover.

Her kommer et sprudlende bildedryss fra gårsdagen som jeg håper vil falle i smak. Snart skal vi gå i gang med litt innspilling av to YouTube-videoer, men først; frokost!!


Vi sees igjen om litt, fininger! I love you all ♥

Annonse