GOODIEBAGS FOR YOU

LilleLøøøørdaaaag, og en full agenda. Slikt liker vi, og nå er det mailboks, avtalebok og Caffé Rosso fra 7-Eleven som er i fokus.

Apropos denne deilige Caffé Rossoen… Har dere smakt den? Og har dere fått med dere at den vant blindtesten over både Kaffebrenneriet og Stockfleths? Det synes jeg er skikkelig kult, og ingenting er gøyere enn at du kan få en mye bedre kaffe til halve prisen. Det er ihvertfall sånn som oss kaffe-slaver setter pris på. Hurraaa!

Men dere? Jeg blir liksom aldri lei av å holde konkurranser og i tillegg gi dere muligheten til å vinne fete premier, så nå skal dere høre…

… Jeg ønsker nemlig å gi bort 5 stk herlige goodiebags med følgende innhold:

♥ Gavekort til en verdi av 250,- fra 7-Eleven.
♥ Et halvt års abonnement på magasinet ELLE.
♥ Superfresh neglelakk fra O.P.I.
♥ Diverse deilige hår- og hudpleieprodukter.

I tillegg vil det i én av disse goodiebaggene ligge en iPhone5!!! JA, dere hørte riktig… En iPhone5, og hvor kuuult er ikke det?
 

Alt dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en e-postadresse, samt skrive deres mening om Caffé Rosso i kommentarfeltet. Om dere ikke har smakt den, skriver dere bare at dere rett og slett ikke har smakt Caffé Rosso fra 7-Eleven. 

De fem heldige vinnerne av goodiebags, og hvem som blir den heldige vinneren av ny telefon, annonseres på Facebooksiden min HER den 3.mars.

Alright, back to work, og dere? sjekk gjerne ut appen til 7-Eleven hvor dere kan anmelde Caffé Rosso. Appen er gratis, og dere finner den HER