Annonse

GOOO RANGERS!!!

Hallaisen ♥

Beklager et aldri så lite fravær, men vi har ikke mye tid her, og da vil jeg heller bruke tiden på å oppleve enn å sitte bak en dataskjerm. Heldigvis har kameraet gått varmt de siste dagene, så flere New York updates er på vei. FOR en tur dette har vært!

I går slo vi til med hockeykamp på selveste Madison Square Garden, og det kan jeg skrive under på at var en helt vanvittig opplevelse. Snakk om FAB jomfrutur på hockeykamp liksom.. Vi snakker Rangers VS Arizona Coyotes I Madison Square Garden for pokker.. Det er så stort det! Vi hadde selvfølgelig vært innom en NHL shop litt tidligere på dagen for å få klørene i noe Ragners-goodies, og drakten jeg endte opp med skal jeg absolutt få til å funke i et søndagsantrekk når det nærmer seg vår. Så fresh var den faktisk, haha!

Åhåj.. 

Dette frister så til de grader til gjentagelse, for selvom man i utgangspunktet ikke er noe særlig sportsinteressert, blir man så engasjert og spinnvill når man entrer en arena som det her. Det var jo det som skjedde da jeg var så Arsenal på Emirates også.. Herregud som jeg heiet, haha! Det gjorde jeg i går også, og at Rangers vant kunne ikke passet bedre. FOR en stemnig! FOR en jubel!

Fy søren så gøy.. Anbefaler dere å ta en titt på MyStory på Snapchat.. Der ligge masse moro fra kampen. 

Pay sover fremdeles, mens jeg har benket meg i en krok for å få ut noen flere innlegg til dere. Stay tuned!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse