Annonse

GORGEOUS BRONZE

//Annonse

HE HE!

Da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å teste selvbruning og skrive et innlegg om det, tenkte jeg bare at det der absolutt ikke er noe for meg. Sånn siden jeg har hatt to usannsynlig uheldige tilfeller av spraytan, samt en sånn der selvbruningskrem som jeg på tidlig 2000-tallet skulle smøre meg inn med.. 

La oss bare si det sånn at jeg etter den gangen har vært livredd for alt som har med selvbruning å gjøre. I tillegg til å se ut som noe som ikke stammer fra jordkloden, stinket jeg selvbruning på mils avstand, og jeg glemmer aldri hvor ille hendene mine så ut. Jeg var brunere INNI hendene enn utenpå, og de ekstremt brune partiene forsvant typ ALDRI. Etter den dagen tenkte jeg bare, «ALDRI MER«, MED capslock, men så tenkte jeg nå at «hallo.. Det er 2014, og selvbruningen må ha utviklet seg i en mer riktig retning enn for 10 år siden«! Derfor tok jeg motet til meg, skrubbet kroppen som anbefalt før en omgang spraytan, og sprayet løs med flasken dere ser under her.

Jeg skriver jo ikke om produkter jeg ikke kan stå inne for, så er det noen som er spent på hvordan det gikk?? 

Haha, jeg kan si så mye som at jeg ikke lenger er livredd! Spraytan er jo faen meg LIVET, så kan noen svare meg på hvorfor jeg aldri har prøvd dette før?? 

Solarium er jo no good for huden, det er vi alle klar over selvom man gjerne tenker at man selv aldri kommer til å bli påvirket. Nå som jeg nærmer meg 30, ser jeg klare forskjeller på de på min alder som har tatt mye sol opp igjennom årene og de som har holdt seg unna, og det er virkelig ikke pent å være blant dem som har en sliten solariumskropp. 

Å være solbrun og gyllen er finere enn å være bleik og kritthvit som en dassrull, og nå i disse superbleike desembertider, er det jaggu alright å få en liten glød på null komma niks. Gorgeous Bronze gir deg salongkvalitet hjemme og et raskt resultat. Den er enkel å bruke da den er utstyrt med sprayhode, og gir en supernice tan UTEN skjolder. Det beste av alt er at den IKKE er testet på dyr noe jeg tar fullstendig avstand fra, at en flaske gir 10 hele kroppsapplikasjoner, at den er tilgjengelig for både lys og mørk hud, at den ikke inneholder noen farlige gasser, OG at dere alle kan prøve den GRATIS

Dessverre hadde jeg ikke fotohjelp i dag heller, så resultatet får dere ikke se før det nærmer seg helg. Jeg er mer gyllen enn i går, jeg føler meg freshere enn på lenge, og det er helt utrolig at man kan bli såpass glad for litt brunfarge, haha. Store barn, små gleder og denne gangen litt brun glede på flaske. HURRA!

Alle som bestiller en GRATIS prøvepakke og i tillegg legger igjen en kommentar her på bloggen, blir automatisk med i trekningen av en goodiebag til en verdi av 1000NOK, som inneholder spraytanrelaterte og deilige produker som bl.a skrubb, dusjsåpe og bodylotion fra REN.

Hvis ikke det er noe å rope litt ekstra høyt hurra for, så vet ikke jeg, så nå får dere bare bestille om det skulle være interessant, mens jeg gjør meg klar til bursdagsfeiring med jentene. I dag skal vår kjære Stine virkelig feires, og jeg gleder meg SÅ!

Måtte dere få en vidunderlig kveld, fininger ♥

KJÆRLEIK 

Annonse