Annonse

GOSSIP

//Annonse

HE HE HE!

Når man leser overskriften kan man ikke la være å bli revet litt med, er dere ikke enig? De aller fleste av oss er nemlig noen suckers for sladder, og OMSIDER har det blitt lansert et nytt videobasert underholdningsnettsted med norske og internasjonale kjendisnyheter, som vi kan omfavne, og kose oss med hver eneste dag. Yes!

Dette har vi liksom manglet her til lands, eller hva? En plattform som samler det mest juicy på ett og samme sted, blottet for alt annet enn nettopp kjendiser og gossip? JAA det har vi manglet! Jeg digger dette konseptet, og endelig kan også jeg klare å følge med på hva som skjer der ute, for ellers er jeg som regel hun der som ikke får med seg en dritt.

«Hæ? Hvem er Ryan Gosling?», «Hæ? Er han liksom kjekk?», «Hæ? Hadde Katy Perry et show under Super Bowl??» Hahahah, dere skjønner tegningen.. Nå er det endelig slutt på å være hun som ikke får med seg en dritt.. Nå skal jeg søren meg bli kjendisekspert!! LOL!

Så..

Hvis dere er like begeistret som meg må dere avlegge en liten visitt hos gossip.no – den festligste nettsiden å klikke seg inn på i dag, i tillegg til styleconnection.blogg.no, hø hø hø!

Alright, babes.. Gjett hva jeg skal nå da?? HE HE! Jeg skal på Iiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa! MEN, jeg tar ikke med meg Dennis. Det gjør jeg aldri noen sinne typ EVER. Jeg har lært! Så jeg tar med meg Stine i stedet. Hun har kjøpt leilighet for pokker, så hun er om mulig enda mer giret på IKEA enn meg.

Dette blir gøy, og i dag SKAL jeg ha fatt i det gule vitrineskapet som jeg blogget om for litt siden. Det skapet der er LIVET selvom jeg ikke har plass til det noe sted.. Jeg må bare ha det på tross av plassmangel. Jeg MÅ! 

Hva er planen for kvelden, fininger? 

KJØSS ♥

#gossip

Annonse