GOT NOTHING TO WEAR?

Snork!

Hjelpes så trøtt da gitt… Selv etter altfor mange timers søvn, er jeg helt i ulage, og hangoveren fra i går, har blitt med meg inn i en ny uke, og det på tross av «spa-behandling»! Jaja… Det merkes altså fortsatt at lørdagen var fantastisk, og jeg gleder meg til neste gang jeg skal bli så sanseløst og usjarmerende brisen, at jeg rett og slett trekkes mot byens nærmese karaokebar.

Uansett så er det mandag, en ny dag, en ny uke, og den dagen i uken hvor ihvertfall jeg har størst problem med å finne noe å ta på meg. Det skal liksom være litt komfy og samtidig litt kult, og mitt beste tips til alle som kjenner seg igjen, som åpner garderoben og bare, «Jeg har jo for pokker ingenting å hive på meg», så er det rett og slett og gå for noe ala det under her. Vi har vel alle en oversized kul strikk som denne i skapet og en skinny jeans, og dette blir enkelt, greit og perfekt i kombinasjon med skinnjakke, Converse, et stort og deiilg tubeskjerf og et kult smykke. Vil man sette litt mer farge på tilværelsen kan en fargerik jeans som denne råkule fra Only være perfekt i kombinasjon med denimjakke, den samme genseren, og det samme tilbehøret.

1. Veske fra Coccinelle HER 2. Denimjakke med studs fra Only HER 3. Råkul jeans fra Only HER 4. Converse HER 5. Gun Necklace fra Friis HER 6. Skinnjakke fra Only HER 7. Oversized strikk fra Only HER 8. Tubeskjerf fra Pieces HER 9. Skinny jeans fra Only HER

Nå er jeg egentlig litt spent på hva dere er iført i dag… Kan ikke dere dele dette med meg? Og hva er deres typiske mandagsantrekk?

SMASK