GOTTA LOVE IT!

Herlighet som vi koser oss. Dette er faktisk ren magi, og dagen har gått med til å komme seg på beina igjen etter i går, og selvfølgelig til å drikke øl og drinker i solveggen på afterski. For joda… Det er SOOOOL, og i dag har den vist seg fra skyfri himmel… Dagen kunne ikke blitt bedre, og påsken er godt i gang! 

Nå har vi akkurat spist en superdigg pizza, laget av kokken Stine, og drinkene nytes til det fulle… Men dere? Jeg er så altfor brisen, og må ærlig innrømme at jeg må konsentrere meg skikkelig for å klare å skrive noe som helst… Wæææ, så gøy vi har det, men bloggen går ikke i glemmeboken av den grunn. YEY!

Nei, nå skal jeg tilbake til festen og bittelitt tilbake til HAT-iMovie! Nå har jeg slettet alt, lagt alt inn på nytt og redigert videoen enda en gang… FY faen for et styr, og hvis ikke det funker denne gangen, nei da kaster jeg hele mac’en til helvette ut av vinduet. 

Skrives!

Digger dere… 

ELSK ♥