GOTTA LOVE IT

God kveld fra Trondheim ♥

Først og fremst må jeg bare takke for superkoselige tilbakemeldinger på forrige innlegg. Herreguuuud så glad jeg blir når dere sier så mye fint, og ikke minst når jeg ser at flere av dere stemmer meg frem i Vixen Blog Awards. Stor stas!

Dagen i dag har faktisk bare gått med til superchilling her på hotellet, og siden været har vært helt forferdelig i hele dag, har vi like så greit holdt sengen. Vi spiste en deilig middag i sky baren for ikke lenge siden, og nå koser vi oss med smågodt og film. Perfekt fredag. Spesielt siden regnet høljer ned utenfor, og siden vi drar tidlig av sted til Stavanger i morgen, men før vi drar videre blir jeg selvfølgelig helt nødt til å vise dere noen snapshots fra hotellet. Skal dere til Trondheim vil jeg absolutt anbefale dere å sjekke inn på denne nydelige plassen, for Clarion oppfyller virkelig alle krav, og når man kommer inn døren på rommet og det første man får øye på er verdens hyggeligste velkomst samt smågodt, føler man seg virkelig velkommen og godt tatt vare på!

Herlig ♥


Guri land som vi koser oss på tur, og jeg gleder meg max til å bli med videre til Stavanger i morgen. Da skal vi ut og danse fra solen går ned og til den står opp igjen, og jeg skal selfølgelig ta med meg kamera. Hehehehe!

Nyt resten av denne fine kvelden, vakringer ♥

SMASK