GOTTA LOVE IT

Yo PartyPeople…

Jeg må jo gi dere en aldri så liten oppdatering på gårsdagen, og hallelujaaa sir jeg bare. Vi kan kunsten å kose oss, ihvertfall når man bor på et så hyggelig hotell som Clarion Collection Havnekontoret. Er det èn plass dere bør bo når dere er i Bergen, så er det her på Havnekontoret eller på Clarion Admiral, og til og med jeg som har problemer med å føle meg hjemme her i hjembyen, nå som mamma og Jon har flyttet, føler meg faktisk rimelig hjemme her hos Clarion. Herlig!!!

Hadde dere en bra kveld i går da? Jeg ble liggende i badekaret med noen glass rødvin som følgesvenn, og kvelden fortsatte med trivelig julebord med en fatastisk gjeng. I kveld samles vi igjen til reunion i regi av meg selv, for selvfølgelig så MÅÅÅ jo jeg ta ansvaret for slike ting, selvom jeg absolutt ikke har tid til det. Shitt la gå! Det er 10 år siden vi gikk ut av ungdosskolen for pokker, og det fortjener en real feiring! Den feiringen foregår i kveld, og jeg geder meg max til å samle kjente og ukjente til en heidundrnes fest klokken åtte. HURRAAA!

Nyt kvelden da, hotties! Det skal vi…

SUSS OG KLEM