Annonse

GØY FOR «UNGAN»!

Haha, jeg må jo bare le litt av denne gjengen på tur – en gjeng på fire hvor tre er over tretti, men som i går oppførte seg som så barn. Vi var som nevnt i Terra Mitica – en fornøyelsespark i Benidorm, som passer perfekt når man ønsker litt mer action enn en flytemadrass i et basseng. Dere skulle sett min bror, Christian, haha – han løp nemlig til første karusell og minnet meg mer om en 5-åring enn en 35-åring, hah. Gøy var det uansett, selv om jeg ikke var tøff nok til å ta de to jævligste karusellene, som både Trine, Christian og Dennis var sprek nok til å ta. Trine er jo ikke helt riktig skrudd sammen, og tok like så greit den ekleste riden to ganger på rad – hun der, ass… Råskinn!

Tenk at jeg tok denne her da!? Christian lurte meg med opp i den i fjor, og klarte jaggu å lure meg med i år også. Den er helt forferdelig – men ikke sååå gale at det ikke er bittelitt gøy, haha!

Dennis i tørkemaskin etter en slags tømmerrenne… Sjekk det uttrykket!? Dere skjønner hva jeg mener med forvandlingen fra voksen til barn? Jeg ler!

Sååå fin å se på, men ikke gøy å sitte i, haha!

Alt som er fargerikt og rosa er for meg bloggmateriale – lol!

Tror dere vi vant noen kosedyr?

Oh yes! Og ikke bare ett heller, haha. Trine har spilt håndball i mange år, og var helt rå i denne kaste-pose-på-blikkboks-øvelsen! Hun endte til og med opp på wall of fame, og fikk gleden av å ta med seg en emoji-bæsj, haha! Love it!

Converse + bare legger + turkis + rosa = sant!

Se på de galningene der da? Like før dette bildet ble tatt, ble de sluppet ned fra 54 meter på totalt 3 sekunder. At de turte – fy faen!

Slurp!! Få ting smaker så digg som en slush i 34 varmegrader ♥

Denne karusellen, altså! So, soooo pretty ♥

Supergevinst og kosedyr i lange baner ♥

Rooosaaaaa så langt øyet kan se – i hvert fall nesten…

Galninger som henger og dingler med beina!

Cute little thing ♥ For barn, haha! OG for bloggen…

Disse to! Herlig par ♥

Noen som klarer å spotte tre luringer?

Terra Mitica er faktisk en ganske så vakker fornøyelsespark, med palmer, vakre blomster, fontener og små fossefall spredt rundt på location.

Etter gårsdagens runde i Terra Mitica var det duket for både lunsj og minigolfturnering. Deretter møtte vi Tonje og Per til dinner & wine, før vi endte opp på et dansegulv i Benidorm, haha. Dennis er et vrak i dag, og jeg er verken fugl eller fisk – alt jeg vet er at det er superdigg med en lazy søndag, og at jeg nå skal ut og ta en time på øyet, på et oppblåsbart pizzastykke.

Har dere det fint der hjemme, skjønne venner?

Annonse