Annonse

GRAB IT BEFORE IT’S GONE

Råfreshe produkter fra StyleConnection på salg HER

Aloha mine venner ♥

Jeg tenkte jeg bare skulle gi dere en lten heads up på at det nærmer seg slutten på superdupersalget på StyleConnection, og det er på tide å grabbe med seg de juicy favorittene før det er for sent. Flere styles er satt ned i pris, en god del er utsolgt allerede, det nærmer seg slutten på enkelte størrelser, og salget kommer til å vare frem til 1.februar. KUN en uke igjen altså, så shop till you drop people, så skal jeg lage plass til nye freshe styles som er på vei inn på lageret. Wuuuhuuuu!

Dennis er på vei til flyplassen i Stavanger og på vei til meg. SOM jeg gleder meg til å få mannen min hjem igjen, selvom det har vært godt å savne hverandre denne helgen, så i kveld er jeg tilbake i armkroken mens en god film snurrer på TV’n.. Denne mandagskvelden kommer virkelig til å bli bedre enn først antatt, hurra ♥

Nyt resten av ettermiddagen og kvelden, verdens beste lesere, og tusen takk for gode tips til hvordan man skal komme seg opp om morgenen. I morgen skal jeg klare det, det er et løfte jeg har gitt til meg selv, hehe. 

LOVE YOU ALL  ♥

Annonse