Annonse

GRAND OPENING

Darlings,

Jeg vil ikke en gang gå i detalj på hvor inn i satans hektisk denne dagen her har vært, men kort fortalt har Dennis fått møte min flotte pappa som var i Oslo i dag, HelvetesIKEA er allerede besøkt, og bakgården er fylt opp av esker med deilig innhold. Sånn.. Det var dagen så langt, og før jeg går i gang med andre shoppingrunde etter rekvisita til i morgen samt pakking av goodiebags, blir jeg nødt til å tipse dere om noe som vil foregå i morgen.

ONLY har en spesiell plass i hjertet mitt da jeg faktisk har jobbet i bedriften i 10 år, og i morgen åpnes en sinnsykt flott butikk midt i Karl Johansgate. Det er selvfølgelig noe å rope hurra for, og her kan dere også få med dere følgende godsaker:

♥ Delta i konkurransen om å tømme en ONLY butikk på 2 minutter, ved å melde dere inn i kundeklubben. ONLY trekker lodd og en vinner, som da får tømme butikken for sine favoritt styles på 2 minutter. Her kan en av dere altså stikke av med sjuukt mye klær. Whoop Whoop!

♥ Få klørene i det magiske gullkortet. Er du en av de 50 første kundene som kommer på åpningen, får du et gullkort som gir deg 50% i butikken.

♥ Kos deg med muligheten til å shoppe nye herlige varer til en fin pris. Hele butikken i Karl Johan har 25% rabatt på alle varer. Hurra! 

Høres ikke det her litt gøy ut da? 

Hadde det ikke vært for at jeg har fullt opp i morgen hadde jeg selvfølgelig tatt turen selv, og jeg skal uansett ta meg en tur innom de nye freshe lokalene etter at jeg har kommet hjem fra NY. 

Nå skal det pakkes goodiebags til den store gullmedalje, så følg med på Facebooksiden min litt senere i dag for å få en liten sneak peek av hva som blir innholdet i baggene. Hurramegrundt for lansering og annen moro. 

Love you all ♥

Annonse