Annonse

GRAPCHIC

Darlings ♥

Håper mandagen har behandlet dere bra så langt!

Her i cribben står snart matlaging for tur, for nå skal jeg prøve å bli en skikkelig wifey som holder middagen klar til mannen kommer hjem fra jobb, haha! Jeg trenger et forkle, sant jeg gjør? Som jeg kan ta på meg og kombinere med sånne papilotter i håret, for å virkelig innta husmorrollen. Wuuhuu. Hva skal jeg lage mon tro? Biff? Han er jo en sucker for biff.. Og saus.. Syyyyykt mye saus! Så.. I dag blir det biff og saus. Hvilken biff er god? For det er vel forskjell på sånt, er det ikke? Og hvilket tilbehør bør man ha? Poteter eller fries? Og hvilke grønnsaker? 

Shit ass.. Jeg har masse å lære, hehe!

Men dere? GJETT hva som har kommet inn på lager da!? Grapchic Paradise Sweat som er helt forbanna magisk. Denne har samme shape som Paradise Sweat, men med et all-over print i fargerik grapchic. En ny og soleklar favoritt i garderoben, og buksen i samme mønser er ikke langt unna. Juuuubiiiiiii!

Grapchic Paradise Sweat fra StyleConnection HER

Og vet dere hvem som var på besøk for litt siden? NRK!! Jadda, dere hørte riktig. NRK tok turen innom for å lage en liten sak i forbindelse med dette kaoset som har oppstått i media i helgen, og innslaget sendes klokken 19 på Dagsrevyen. Krysser fingrene for at det gikk bra, og håper at dere om ikke lenge, tuner inn på på NRK sammen med meg..

Alright.. Over til matlaging, wish me luck!

Digger dere ♥ Dere betyr alt!

 

Annonse