Annonse

GRATULERER MED DAGEN

Gratulerer med dagen, skjønninger ♥

HURRAAAAA for verdens beste dag! Ingenting slår denne dagen, og nå har jentene akkurat ankommet cribben. Solen skinner, maten står klar, boblene har kommet i glasset, og vi har det rett og slett helt fantastisk!!

Jeg liker jo å gå litt mot strømmen, og 17.mai bordet har blitt dekket med sprudlende sommerfarger fremfor de tradisjonelle røde, hvite og blå. Selvom jeg ELSKER Norge og nasjonaldagen, kan jeg ikke fordra fargekombinasjonen som egentlig hører dagen til, så derfor kjører jeg på en egen og utradisjonell vri. HEHE!

Har dere det fint i dag? Noen som allerede har begynt å skåle i godt lag? 

Nå skal det hygges til det fulle her på Løkka, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fantastisk nydelig og strålende dag. Jeg er så uendelig glad i dere at dere aner ikke, og folkens? Bildene fra fotografen er på vei, så oppdateringen fra lanseringsfesten er ikke langt unna. 

NYT DAGEN! LOVE YOU ALL ♥

Annonse