Annonse

GRAVID, RØRT OG OVERVELDET!

WOW!

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne… Kjære alle dere fantastiske mennesker, tusen takk! Tusen takk for all kjærlighet dere har vist dette døgnet! Takk for alle fine ord – vi er overveldet.

Det er noen vanvittige måneder vi har vært igjennom. Og det har vært så ufattelig spesielt å vite at jeg har hatt en baby i magen, uten å fortelle det til noen andre enn familie og nærmeste venner. Jeg deler jo vanligvis alt med dere, men akkurat dette her måtte få lov til å synke inn uten å involvere offentligheten, noe som har vært ubeskrivelig godt… I hvert fall med tanke på utgangspunktet som var at vi ikke ville ha barn. Det å plutselig se «GRAVID 3+» på graviditetstesten var ikke bare enkelt å takle, men fy søren – uansett hvor bastant man kanskje kan være rundt en bestemt tanke eller mening, så kan dette definitivt endres… Det er vi noen soleklare bevis på nå! Tenk at vi skal bli en familie på 3!? Det er nesten ikke til å tro.

Det har vært et vanvittig døgn, og dagen startet hos God Morgen Norge. Var det noen som fikk med seg innslaget? Det er jo ikke mer enn en uke siden jeg satt i den samme sofaen for å snakke om noe helt annet, og jeg kan nesten ikke tro at vi faktisk klarte å skjule graviditeten. I dag, derimot, var magen i fokus, og det var så ufattelig deilig. Endelig er katten ute av sekken, og vi kan bli enda mer vant til tanken på at vi skal bli foreldre. Shit! Vi skal faktisk bli foreldre… Om bare et par-tre måneder!

Som nevnt litt lenger oppe, var det helt nødvendig for oss å holde dette hemmelig. Det å bli gravid er ingen spøk – og vi kvinner takler en slik nyhet på forskjellige måter. Noen blir overlykkelige mens andre synes det kan være vanskelig. Noen gleder seg mer enn de noen gang har gledet seg til noe, mens andre gruer seg. Vi er alle ulike, men det å bruke tid på å la det synke inn – og ikke minst prate sammen om det som skal skje, tror jeg er viktig. Det har i hvert fall vært svært viktig for oss.

Selv om vi ikke ville fortelle noe i starten, valgte vi likevel å filme litt underveis – egentlig bare for å ha noe å se tilbake på, og for å se hvordan vi og familien faktisk reagerte på det hele. Men så tenkte vi etterhvert at dette kunne være noe å vise til dere når vi var klare for det. Vi deler jo vanligvis det meste, og tanken på å kanskje fortelle litt av historien i en liten video, føltes både riktig og som en fint ting å gjøre. Tanken var en slags vlog, som utviklet seg til å bli en liten miniserie som dere kanskje har sett de to første episodene av allerede. Vi vil jo så gjerne dele… Ikke alt, men det som føles riktig. Og så langt har vi delt det som føles riktig.

Det renner inn med gratulasjoner og gode ord, og siden dagen har vært så innmari hektisk med flere møter, har jeg ikke en gang hatt tid til å lese gjennom en brøkdel av det som har tikket inn i innboksen. Nå skal jeg slenge beina på bordet og kose meg med alle meldinger, og gjøre mitt beste for å svare dere alle. Dere aner ikke hvor mye deres gode ord betyr for oss – vi er så privilegerte som har så mange flotte mennesker rundt oss.

Kjære alle, tusen takk! Tusen takk for at dere gjør det å avsløre hemmeligheten til noe av det fineste vi noen sinne har gjort ♥

Annonse