Annonse

GREEN GARDEN

Hei igjen ♥

FOR en dag.. Det er rett og slett mangel på gode ord i det norske ordforråd, som kan beskrive alt det positive jeg vil si om denne dagen og denne plassen. Magisk går igjen i sånn cirka hvert eneste blogginnlegg, men dette ordet er det som beskriver omgivelsene aller best. 

Vi var som jeg nevnte for dere i Baroniet i dag, og hvis ikke jeg skal gifte meg i utlandet blir det garantert her. Haha! Dennis er helt enig.. Det finnes ikke en vakrere plass i hele verden, og morgentimene gikk med til en deilig lunsj og vandring rundt på stiene i den store, flotte hagen. Solen var med oss hele veien og det var kameraet også, så jeg fikk lurt Dennis til å leke fotograf enda en gang og et resultat av det ble dagens outfit..

Topp og skjørt fra BikBok // Armbånd og fotlenker fra Aldo // Sandaler kjøpt i New York // Hodepynt fra Urban Outfitters 

Om ikke lenge blir det vin og middag på terrassen, mens god musikk underholder oss. Det er musikkfestival her i Rosendal denne helgen, så i kveld blir det fest på hotellet. GØY!

Hva driver dere med i dag da, darlings? 

Annonse