Annonse

GREETINGS FROM PRAGUE

Et happy hallo fra deilige Praha ♥

Først og fremst; herlighet så kjekt å lese responsen i går! Jeg er overlykkelig over at dere digger det nye bloggdesignet like godt som meg, og nå skal det virkelig bli kjekt her inne fremover. Jeg har liksom fått en ny blogginspirasjon nå, og det føles innmari alright!

Vi koser oss glugg ihjel her i favorittbyen, og det som gjør hele opplevelsen ekstra koselig denne gangen, er at de har begynt å pynte til påske – her sparer de ikke på påskepynten, for å si det sånn, haha. Da vi var her på vår første kjærestetur for 5 år siden, var det julestemning med juletrær, julemusikk, og julemarked, og i går fikk vi føle litt på den samme stemningen, minus alt som har med jul å gjøre. Her er det påskemarked med sjarmerende små boder hvor man kan kjøpe pynt og påskegodt, og både geiter, sauer og en liten ponni som du kan klappe og kose med. Praha kan altså uten tvil anbefales rundt påsketider… I tillegge er været så deilig med sol som varmer, og det beste er at trærene så vidt begynner å bli grønne, åh!

Vi kom oss ikke ut av døren i går før det var tid for en sen lunsj, og den spiste vi på den beste italienske restauranten vi noen gang har vært på, nemlig Riva Ristorante Italiano. Om dere er i Praha, må dere faktisk bare ta turen innom denne restauranten, for en spicy og nydelig Penne All’arrabbiata, akkompagnert av en sprudlende Aperol Spritz -mums!

Etter lunsjen tuslet vi videre i fineværet, før det pluselig ble kveld, og det var tid for å gjøre seg klare for date night. Forrige gang vi var her oppdaget vi en restaurant som heter Portfolio, og her var maten så vidunderlig, at vi valgte å reservere bord her denne gangen også. Det angret vi ikke på, herregud denne restauranten er magisk!

Nå skal vi snart komme oss ut i solen, spise en god frokost, og deretter pub crawle oss gjennom Praha. Jeg tenker at vi også må ta turen tilbake til John Lennon Pub, for der var bringebærmojitoene så gode atte hjelp, haha.

Nyt dagen så lenge, fineste venner – sees litt senere ♥

Annonse