GRILLSESONGEN ER I GANG

Annonse: Go’Vegan

Hei fra Stavanger ♥

Nå har vi omsider kommet oss vestover, og skal tilbringe noen deilige dager her i Stavanger sammen med familien. Tenk at farfar og tante ikke har sett Falk siden jul!?? Her snakker vi gjensynsglede på høyt plan for både store og små!

Sommer = grillsesong, og endelig er vi i gang! I går fyrte Dennis opp grillen, og for første gang i år tok vi ‘an helt ut! Selv om vi ikke spiser kjøtt, betyr ikke det at vi ikke kan kose oss med noe godt på grillen! Det finnes nemlig masse digge veganske alternativer, og min soleklare grillfavoritt, er Go’Vegan sine grillpølser på spyd med squash, rødløk, sopp, paprika og maiskolbe. Burgeren fra Go’Vegan er også skikkelig mums, og perfekt til grillkosen ♥

Jeg elsker middager på vår fantastiske uteplass… Det er ikke feil å nyte digg mat akkompagnert av digg utsikt, og det eneste som gjenstår nå er å gjøre selve spiseplassen skikkelig innbydende. Her skal vi få på plass et kjekt spisebord og en haug av lyslenker, sånn at vi kan sitte her i timesvis og nyte late sommerkvelder med noe godt på tallerkenen, og noe friskt i glasset!

Hva griller dere i sommer?

Nyyyyt kvelden!