Annonse

GRUMPY

God morgen!

My Little Pony koppen og jeg er morgengretten i dag.. Skikkelg drittsur er vi!!

Jeg sov så dårlig i natt.. Sengen er faktisk like dritt som jeg syntes da jeg flyttet inn for over et år siden, og NEI… Jeg har ikke blitt vant til den som jeg trodde da jeg la meg ned for første gang. Billigste overmadrassen fra IKEA, sa du? Ikke en god ide. Når til og med sideflesket sovner ved å ligge på siden er sengen i overkant hard, og jeg skal love dere at et sovende sideflesk er forbanna ubehagelig!

Hangover Hoodie fra StyleConnection (her) // Neglelakk fra OPI i fargen «Kiss me I’m Brazilian» (her) // Kopp fra Urban Outfitters 

Jeg har ikke melk til kaffen heller, og det gjør den kjip og guffen. Og sideflesket som sovnet i natt er fortsatt numment.. Sa jeg at det var ubehagelig?? Jævla ubehagelig! Kanskje jeg skal på IKEA og investere noen ekstra hundrelapper på en litt mykere variant? Kanskje jeg skal ta med meg Dennis? Plassere han i pølsedisken mens jeg tester overmadrass!? Hmmm… Denne dagen kan visst by på mye rart… Jeg venter i spenning! 

At jeg er morgengretten har påvirket Dennis, stakkars.. Og jeg kan love dere nesten-slosskamp her for noen minutter siden, da jeg på død og liv måtte få han til å ta bilde av en sur og morgengretten møkkakjerring, som selvfølgelig ALDRI ble fornøyd. Jeg må jo stille spørsmålet til meg selv i ettertid.. Hva var det egentlig jeg skulle bli fornøyd med? Et BRA bilde av en sur kjerring? Den oppgaven er jo for pokker umulig, MEN jeg måtte jo liksom prøve å få frem et ekte øyeblikk. Hahhahhaa og ojojoj? Hvor skal dette ende. 

Nå blir det forkost, så da satser vi på at humøret går rett til topps etter en matbit og godt pålegg. Når man er sur, er man sur.. Og det er faktisk helt greit for en bitteliten periode!

Snakkast ♥

Annonse