Annonse

GUESS WHO’S BACK!??

//Annonse

ÅÅååååå! Jeg sitter her og hopper av glede, for det er nemlig en herlig liten sak som har valgt å komme tilbake for en liten periode, og det gjør meg så GLAD! Nå er jeg fakisk skikkelig giret!!

Barbie Girl, Tekken, Helene og Gutta, Spice Girls, Super Nintendo, Aqua, Levi’s 501, TL-klubben, Windows 95, Midt i smørøyet, Tamagotchi, Absolute Music, Playmo, Lykketroll, Choker, Jojo, Sticky hands, Boyband, SFO, Er du mørkredd, Settekasse, Klinkekuler, Brytningspanel, Nokia 3110, Furumøbler, Pokémon, Bjørn Dæhlie, Grunge, Bugg, Sesam stasjon, Buffalo, Barbie, My Little Pony, Brødrene Dahl, Fruit of the Loom, og RAIDER!!

Mine fine?

Nå har jeg oppsummert noen ekstremt deilige gloser fra det glade 90-tallet, og dette tiåret er så magisk at det gjør vondt. Jeg ELSKER det, og jeg tør vedde på at de av dere som er på min alder, satt og nikket og smilte, mens dere leste dere igjennom ordene over her.

De av dere som fikk en god følelse av å lese disse glosene, husker også RAIDER – den magiske sjokkisen som tragisk nok byttet navn til Twix, men som på 90-tallet var den beste sjokoladen man kunne få fatt i. Det mente i hvert fall jeg, og denne inngikk alltid i lørdagsgodtet.

Den dag i dag er dette fortsatt min soleklare favorittsjokolade, og jeg blir rett og slett lykkelig over at retro-Raider er tilbake for en liten stund!!

Kjære vene så mange deilige minner jeg har fra 90-tallet. Jeg har ved flere anlendinger skrevet litt om mine gode minner fra dette fabelaktige tiåret, men i dette innlegget passer det perfekt med en aldri så liten recap.

Jeg er så takknemlig over å ha opplevd å være barn i en tid hvor alt annet enn iPader og andre elektroniske duppedingser er i fokus, og jeg er overbevist om at 80- og 90-tallets barn setter mer pris på ting. Vi måtte være tålmodige, vi måtte spare penger til det vi ønsket oss, vi fikk bare snop én gang i uken, og var tvunget til å bruke både kropp og fantasi i lek. Man satt pris på de små tingene som bl.a figurene i kindereggene, for vi fikk ikke alt vi pekte på. Hvis vi først fikk noe vi virkelig hadde ønsket oss, om det så var klær eller leker, ble det godt brukt. Man hadde ikke en gigantisk garderobe, og de aller fleste av oss fikk kun én Levi’s bukse (hvis vi i det hele tatt fikk en). 

Den ene buksen ble brukt omtrent hver dag, rett og slett fordi man var så forbanna stolt. Det var ikke mer som skulle til, og vi ble ikke lei av de samme klærene og lekene på samme måte som nå. Selvom det er mye i 2015 som er hundre ganger bedre enn i 1994, er det er ingen tvil om at man har fått med seg noen av de aller beste minnene og ikke minst verdiene om man er barn av det glade 90-tallet. Vi snakker en helt annen respekt for både mennesker og ting, en tålmodighet av de sjeldne, en større glede over lite, og en evne til å sette større pris på både ting, opplevelser, og de rundt deg. At vi så litt pussig ut i knappebuksene og de store Umbro-gensrene får så være, men at vi hadde en forbanna fin oppvekst er i hvert falll sikkert.

Nå synes jeg at vi skal hylle det glade 90-tallet, og feire at Raider er tilbake ved å kicke i gang en konkurranse. Høres ikke det ut som en god plan?

Del ditt beste minne fra 90-tallet, eller fortell litt om hva du likte så innmari godt med dette tiåret, og bli med i trekningen av en hel eske med så mage som 32 Raider Retro Edition. Juuuhuuuu! Hvem har vel ikke lyst på TRETTITO Raider, hæ? 

Vinneren annonseres om en liten uke, og jeg gleder meg MAX til å lese om deres fineste minner fra 90-tallet!

Klem i fleng 

Annonse