Annonse

GUILTY PLEASURE

Jeg er nok den eneste over 30 som faktisk velger å publisere innlegg som det her – nå bretter jeg altså ut min evige guilty pleasure i det offentlige, og det gjør meg bittelitt flau. Men bare litt, altså… Jeg må nok innrømme at jeg alltid har vært svak for The Sims, og nå har jeg omsider investert i The Sims 4, etter anbefaling fra dere på Snap. Det var likevel overraskende mange som mente at 4’ern er kjipere enn 3’ern, og foreløpig er jeg ikke enig. Grafikken er jo hinsides mye bedre, og jeg gleder meg skikkelig til å leke meg mer, haha. Herregud jeg er så nerd, men Sims er jo så gøy atte hjelp!

I går kveld ble det altså såffan på meg – såffan og Sims, og jeg har så smått blitt kjent med navigering og ulike verktøy. Det er sant som dere sier, at det er noen begrensninger i forhold til mønster og fargevalg på klær og interiør, men så er det jo så mye moro å finne i selve spillet, at jeg ikke savner verken zebra-mønster eller leopard, haha. Jeg hadde jo en tendens til å tapetsere hele livet i Sims 3 i leopard, så det er i grunn fint med en pause. I mitt splitter nye hjem går det for det meste i hygge, stearinlys og knallfarger, men jeg har fortsatt til gode å lage et kulere kjøkken med mer stasj. Soverommet er jeg heller ikke helt fornøyd med, så det står på to do-listen!

…Og DER innså jeg at jeg snakker om dette som at det skulle være verdens mest naturlige ting å bruke tiden sin på, HA HA HA! Hva Sims gjør med folk, ass…

Nå leker jeg litt med tanken på å lage en egen Sims-spilleliste på YouTube, hvor jeg både viser hvordan jeg bygger hus, innreder og møblerer, men også at jeg lager ulike og morsomme historier som spilles ut i The Sims. Hva tenker dere om det? Er dette noe som kunne falt i smak?

Fra guilty pleasures til noe helt annet… Solen skinner i hovedstaden, og i kveld blir det date night med mannen, OG hotellovernatting. Jeg var jo så heldig å vinne et hotellopphold på Vixen Blog Awards, da jeg stakk av med juryprisen, så i kveld skal vi gjøre litt ekstra stas på livet, og nyte litt mer enn ellers! Det skal bli så fint etter en intens uke ♥

Har dere noen hyggelige planer for dagen, fininger? Kom forresten gjerne med tips til hvordan Sims 4 blir best mulig, hihi!

Klem i fleng

 

Annonse