Annonse

GUILTY PLEASURE!

Det er altfor sent for god morgen, men her i huset har vi akkurat stått opp… 

Og vet dere hvorfor vi ikke stod opp før nå? Fordi var våken til klokken halv fire i natt. Og vet dere hva vi gjorde helt til klokken fire i natt? Ikke det? HE HE! Vi satt og «lanet» i følge Dennis, HA HA HA! At Dennis spiller FIFA er jo helt innafor, men at jeg sitter og spiller The Sims i en alder av snart 30!?!?!? Er det innafor? 

Her snakker vi tidenes guilty pleasure… Jeg ELSKER dette spillet, og har vel egentlig elsket det siden det først kom på markedet for snart 16 år siden. På denne tiden var det nesten umulig å spille dette spillet, da mamma ikke hadde en laptop med god nok kapasitet til å takle den store programvaren, og jeg kunne sitte i nesten en 30 minutter og bare se på at simmen min gikk fra det ene huset til det andre. Tålmodigheten min var visst på topp den gangen, for det der hadde jeg aldri vært i stand til å takle i dag, haha. 

Men ja… Jeg er en skikkelig Sims-nørd, og det er nesten litt flaut å innrømme. Aller helst vil jeg bare sitte å spille dette spillet i flere uker i strekk, uten å gå ut av huset! Neida, det sa jeg ikke… Gjorde jeg? 

Det verste av alt er at jeg elsker kids i The Sims… Er det ikke rart? Simmene mine får så mange barn at det er nesten kvalmt, og ingenting er kjekkere enn å innrede barnerom, eller å lære de små rakkerne å gå. Og så må vi ikke glemme hvor forbanna gøy det er å kle dem opp i små søte outfits, haha.

Etter jeg fant ut av at det faktisk er mulig å mer eller midre designe alt av mønster og fargekombinasjoner selv, har jo spillet blitt så gøy at det er på grensen til kriminelt. Nå blir møblene kledd i knallrosa leopard, zebra og neonfarger, og jeg merker at jeg er litt for begeistret for dette spillet her, at jeg begynner å tvile litt på meg selv.

Folkens? Om jeg nettopp dedikerte et helt blogginnlegg til The Sims??

Åhåj…

Nå skal vi få i oss litt frokost, og deretter fortsette vårt lille LAN party… Jeg ler på meg brokk, ass! Er vi virkelig blitt et sånt kjærestepar som dette? Hahahahha!

Heldigvis har Ida foreslått at vi jentene skal gå ut å spise i kveld, for hvis ikke dette forslaget hadde kommet på bordet, hadde jeg garantert sittet her til langt ut på kvelden i morgen, hehe. 

Sees senere, fininger. Please si at vi er flere som digger The Sims!?!?

Løøøøv 

Annonse