Annonse

GULLRUTEN

God morgen solstråler ♥

Ingenting er bedre enn en hyggelig kveld med gode venninner, og kvelden i går var ikke annet enn helt perfekt. Solen meldte sin ankomst da vi entret Gullruten, underholdningen var på topp og det var humøret også. Etter showet fortsatte kvelden med enda mer god vin, mye latter og utveksling av gode historier, før jeg krasjet i hotellsengen etter en fantastisk kveld, og med noen slitne føtter som hadde lidd seg gjennom en kveld på høye hæler. Godt å komme seg ned på Converse i dag, for å si det sånn. Hehe. 

Her er en liten smakebit fra i går…

Herlig kveld i godt selskap ♥

Dagen i dag har så langt vært kjempefin tross en bitteliten hangover, og jeg har faktisk vært våken helt siden klokken ni. Noen ganger har jeg en tendens til å våkne altfor tidlig dagen derpå, men da fikk jeg jo faktisk og til en forandring med meg frokosten. Hotellfrokost klarer jeg meg vanligvis helt greit uten, men den her var jo helt sinnsyk, så jeg fikk med meg et brett, begynte å stable alt jeg kunne få plass til, og tuslet fornøyd tilbake til rommet mitt, mens jeg ble møtt av en del skeptiske blikk. De sinnsyke mengdene jeg tok med meg kunne jo vært nok til et helt fotballag, men neida… KUN meg. Maaaaat!

Nå ligger jeg strak ut etter en koselig brunch med jentene, og planen er å bli liggende til i morgen. Hangover-Sunday i verdens diggeste hotellseng er faktisk riemelig innafor. 

Noen av dere som var på Gullruten i går da?

SMASK ♥

Annonse