Annonse

GULLSNUTTEN

Phew!

Nå sitter jeg godt plassert i sofakroken, og kan endelig få ladet opp batteriene. I går var det jo full fres på Gullsnutten, og det idiotiske var at Dennis og jeg ikke gikk rett hjem etter festen, men at vi heller tok turen videre på byn for å møte noen venner av D. Det er da man skjønner at man har mistet litt av fornuften, for det aller beste hadde jo vært å dra rett hjem, slik at vi hadde vært litt mer opplagt til en søndag med full jobbing i sjappa. På tross av litt lite søvn, klarte vi å stelle i stand til garderobesalg og søndagshopping, og vi ble begge helt overrasket over å se hvor mange som hadde møtt opp – herregud så hyggelig ♥ Man er jo alltid litt spent på om det kommer noen på slike arrangement som dette, og det gjorde det til vår store glede og begeistring.

Gjennom hele dagen i dag, har det vært masse herlige mennesker innom, og jaggu forsvant store deler av garderoben vår på null komma niks – hurra! Nå er jeg sliten og glad, og ser frem til en ny uke med siste innspurt før Skattejakten. Jeg kan ikke tro at det bare er en uke igjen til vi drar, og nå begynner jeg å føle litt på det å skulle være borte fra Dennis i hele 5 (!!!) uker. Så lang er nemlig den første etappen, og det kommer til å bli både spennende og skummelt på samme tid. Hva i alle dager har jeg egentlig sagt ja til!? Haha!

Her kommer som lovet et lite bildedryss fra gårsdagen, og i morgen lover jeg å være skikkelig back on track med litt hyppigere og bedre blogging. Det har vært altfor mye å ta seg av de siste ukene, men heldigvis begynner bitene å falle mer og mer på plass!

Det hele startet med pre party på et hotell i sentrum, sammen med resten av den fine gjengen i Splay. Her ble det mingling, skåling og hygge, før vi dro samlet til Xeast i Nydalen, hvor festen fant sted. Selve innspillingen som gikk direkte på NRK, ble spilt inn i studio rett over gaten fra utestedet, og det ble uten tvil kanonbra stemning og full feiring av både nominerte og vinnere. Det ble ikke noe pris på oss, men den gikk til to fantastiske gutter, som virkelig fortjente den. Et stort hurra og full jubel for Daniel og Simen, som har kjempet hardt mot mobbing og netthets!

Åhåj for en kveld… En skikkelig bra kveld!

Sees i morgen, fininger – jeg er så glad i dere ♥

Annonse