Annonse

GUNS N’ ROSES

Hallaisen fra Gardermoen ♥

Vi er litt trøtt i tynet i dag – det må vi bare innrømme, og det er i grunn ikke så rart med tanke på gårsdagens festivitas. Det var nemlig omsider duket for konsert med Guns N’ Roses – det råeste rockebandet på denne planeten. Julegaven min til Dennis skulle omsider innkasseres, og gaven var jo i grunn til oss begge, haha. Jeg klarte å slå klørene i to stk. litt for dyre Golden Circle-billetter, men fy flate – her fikk vi uten tvil valuta for pengene. Dette er faktisk ett av de aller beste kjøpene noen sinne – fy fader dette var en helt RÅ konsertopplevelse!

Dennis og jeg deler mange av de samme interessene, men jeg hadde ikke hørt noe særlig på rock før jeg møtte han. Nå, derimot… Nå går det i rockelåter på anlegget når vi rydder, eller når vi bare skal kose oss med vin og god mat. Dere skal jammen ikke se bort i fra at det blir en rockeballade som brudevals heller, haha. Anyways… La oss bare ta en titt på noen bilder vi knipset i går! Fy søren for en kveld – helt perfekt!

Guns, ass! Jeg er så latterlig glad for at jeg har fått oppleve dem live… Her snakker vi et lite check-tegn på bucketlisten.

Jeg sitter i skrivende stund i flysetet, og skal om få strakser lukke ned macen. Vi er på vei til «hytten» i Albir, og gleder oss ihjel til å komme frem til mamma og Jon! Nyt dagen, kjære venner ♥

Annonse