Annonse

HADDE JEG HATT TID OG PENGER…

Helloooo ♥

Så var vi på’an igjen, folkens. Ny uke, nye muligheter og sånn… Og en enda større reiselyst og desperasjon etter å komme seg til varmere strøk, haha. Denne tiden på året er både stusselig og deprimerende, og i dag var jeg helt nødt til å starte dagen med fargerike reisebilder på Tumblr.

Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt satset på å lansere eget klesmerke. Hvorfor jeg faktisk valgte å ta det store steget, og satse alt på egen produksjon, nettbutikk og nå en fysisk butikk. Hadde jeg «bare» vært en blogger, hadde livet vært ekstremt ukomplisert. Jeg hadde tjent gode penger, ikke hatt en eneste bekymring, og egentlig ikke hatt noen andre arbeidsoppgaver enn å oppdatere bloggen en gang eller to til dagen.

Jeg hadde hatt tid til å gjøre alt jeg hadde hatt lyst til. Jeg kunne reist akkurat når det passet meg, jeg hadde ikke hatt en eneste økonomisk bekymring, ikke stresset meg ihjel, og bare levd i sus og dus. Jeg kunne brukt de millionene jeg har investert i businessen på meg sjæl i stedet, på å oppleve verden, og på å bare leve. Herregud så deilig! Deilig i øyeblikket, men kanskje ikke på sikt?

Hva vil egentlig gjøre meg mest happy i det lange løp? Å se tilbake på slutten av tjueårene og vite at jeg har brukt alt jeg har tjent på lek og moro, eller følelsen av å ha investert, skapt og etablert noe – vært en hardtarbeidende gründer som har skapt arbeidsplasser, og ikke minst et klesmerke for dem som ønsker å skille seg litt ut? Selv om det hadde vært forbanna deilig å bare leve, setter jeg mest pris på det sistnevnte – at jeg faktisk har gjort noe mer enn å bare sitte bak en Mac. Det er dette som vil få mest betydning på sikt, selv om det til tider føles ekstremt vanskelig og håpløst.

Det er heldigvis både lite tidkrevende og gratis å drømme… Drømme seg bort til varmere strøk og fargerike omgivelser. Bare lukke øyenene, og late som at man ligger i en hengehøye på en hvit strand, mens palmene suser og bølgene skvulper…

Disse bildene gjorde godt på en grå mandag… Og så får jeg heller la dette være en motivasjon til å jobbe enda hardere, sånn at en tur til varmere strøk kan bli en belønning i stedet. Det som er sikkert som banken, er at du setter ekstremt mye større pris på livet generelt, reiser og opplevelser, når du faktisk jobber hardt for å få oppnå dine mål ♥

Nyt dagen, fininger. Måtte den bli helt fantastisk!

Annonse