Annonse

HAHAHA – DETTE SKJEDDE FAKTISK…

Okei, jeg lovet jo egentlig å ikke legge ut mer Sims her på bloggen, men dette er siste gang… Og denne gangen mener jeg det, haha!

Nå har jeg jaggu klart å mekke ihop en video til dere, hvor jeg viser hvor enkelt det er å laste ned custom content til The Sims. Nytt og morsomt innhold gjør det hundre ganger morsommere å bygge og innrede, og nå er jeg så hektet at det er på grensen til uforsvarlig, haha. Hvis jeg fortsatt sitter i denne jævla gaming-stolen til Dennis om en uke fra nå – udusjet og fæl – nei da må noen redde meg fra galskapen, ok?

Until then… Hvordan laste ned GRATIS innhold til din lille, herlige fantasiverden!

I dag blir det indisk til middag – Chana Masala står på menyen, og jeg kjenner at jeg gleder meg ihjel til mat. Indisk må være et av mine soleklare favorittkjøkken!

Nyt kvelden så lenge, jeg trenger nok ikke fortelle dere hva jeg skal bruke kvelden på, haha!

Love ya’ll ♥ ♥ ♥

Annonse