HAIGHT-ASHBURY

Helloooooo, fra San Diego ♥

Vi kom oss frem til slutt… Etter en evighet i bilen, og nå gleder jeg meg masse til å gi dere en haug av solfylte oppdateringer herfra. Henger dere med fremdeles? Er det like kjekt å følge med, som det er for meg å vise frem? Heheh. Jeg vet at dere savner litt flere bilder av Stine og meg, og dette er på vei. Glemmer jo helt å ta bilder av hverandre når det er så vanvittig mye spennende å knipse bilder av, men jeg lover å bli flinkere. Hehe. 

Før jeg går løs på updates fra San Diego, blir jeg bare nødt til å vise dere noen stemningsbilder fra Haight-Ashbury, som er berømt for å være et område hvor hippiebevegelsen fikk en heftig oppblomstring (den såkalte «Summer of Love») i 1967, og man kan tydelig se at området fortsatt bærer preg av hippietiden og en laid back livsstil. Fargerikt og inspirerende, men i overkant belastet til at man ønsker å oppholde seg her for lenge. Supert å stikke innom for å ta en titt og for å knipse noen bilder, men dette er ikke en plass man tar turen til på kveldstid. 


Etter noen gode timer på puten tar vi fatt på en ny og spennende destinasjon, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag, og så snakkes vi igjen litt senere. 

Veldig glad i dere ♥

Klem i fleng