Annonse

HAIR MEET WARDROBE

Yoooo Babes ♥

Det er fortsatt fredag, og egentlig enda mer fredag enn da jeg tittet innom for noen timer siden. Det er helg for pokker, og om ikke lenge skal jeg ut i solen og nyte de siste solstrålene før regnet kommer tilbake i morgen. WTF?? Nå har vi blitt altfor godt vandt til dette godværet, så at det velger å dra fra oss er faktisk helt krise. Men men? Da gjenstår det bare å gjøre det beste ut av det, eller hva? Hehe!

Før jeg hopper ut i solveggen må jeg vise dere resultatet av en utfordring jeg fikk fra Toni&Guy for et par dager siden. Denne utfordringen bestod av å sjekke ut den nye HAIRMEETWARDROBE-serien deres som består av forskjellige stilarter som Casual, Glamour, Classic og Creative. Deretter skulle jeg lage en frisyre som passet til ønsket stilart, og deretter matche hår og antrekk? Valget falt naturligvis på Creative! Easy peasy tenkte jeg først, men så måtte jeg le HØYT da jeg innså hvor udugelig jeg er når det kommer til styling av hår. Det har dere forstått siden det eneste jeg kan er å bølge det eller sette det opp i en hestehale, og mine manglende skills i hårveien har ført til min enorme interesse for hodeplagg. I dag prøvde jeg riktignok å ta utfordringen på strak arm, og kjørte på med en høy, tupert, leken og røff hestehale, som jeg valgte å kombinere med mønsermix, lilla, sort og cheetah. You like? 

Jeg ble faktisk greit fornøyd med resultatet, og den hestehalen hadde jeg ikke fått like bra til hadde det ikke vært for disse sinnsykt gode produktene. Hårsprayen er super og gir et helsikens godt hold, og den texturising gluen er helt genial når man ønsker å fremheve tuppene i håret eller f.eks holde det skikkelig på plass, som under her. De babyhårene som stikker ut alle veier forsvinner inn i håret med hjelp av dette produktet, og det er noe å rope hurraaaa for! 

En annen ting å rope hurraaa for er jo at disse produktene finnes på Vita og H&M! JEPP, dere hørte riktig, og det er jo faktisk sjuukt alright å få frisørproduker til en fin-fin pris på butikkene som man som regel alltid ramler innom når man er på shopping. YEY!

Jeg må jo også bare sende en slengsuss til min kjære venninne, Pay (eller Sonja Setare, som hun egentlig heter), som var så tålmodig med meg i dag. Hun ble nemlig lurt til å være fotograf, og jeg synes hun gjorde en råbra jobb, er dere ikke enig? Flinkeste venninnen min, og folkens? Sjekk gjerne ut flere deilige hårtips- og produkter HER ♥ 

Nå hopper jeg ut i solsteiken med jentene, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fabelaktig fredagsettermiddag og kveld. Noen som skal ut og danse i dag? 

Klask, Smask & Dask ♥

// I samarbeid med Toni&Guy

Annonse