Annonse

HAIR TALK… AGAIN…

God morgen alle superstjerner ♥

Jeg ligger i fosterstilling i sofaen… Ikke fordi jeg var på grisefylla i går, men fordi jeg er en av dem som får de heftigste menssmertene i hele verden. Nå satser jeg på at paracetene kicker inn hvert øyeblikk, sånn at jeg kan komme meg opp, og hive på meg ett eller annet før et møte klokken ti. Hurramegrundt for den pokkers tiden hver eneste måned… Alt vi jenter må gjennom, ass! 

Mens jeg ligger her og funderer på hva jeg skal skrive om i dagens første blogginnlegg, slo det meg plutselig at jeg enda ikke har tilfredstilt behovet for en real forandring når det kommer til håret. Vi engasjerte oss jo alle i forrige hair talk, men jeg feiget ut i stolen, og gikk for en superenkel oppfreshing i stedet for å ta noen reale grep. Nå MÅ jeg faktisk gjøre noe helt nytt, om det så er å klippe meg kortere, farge det rødt, få inn noen striper, eller gå for den heftigste ombrén noen sinne… Jeg må bare ha en forandring, og selvom mange av dere har vært så herlig å foreslå hvilke endringer jeg burde foreta på et tidligere tidspunkt, kommer jeg til å sette sinnsykt stor pris på om dere enda en gang vil dele noen idéer og forslag med meg. HE HE!

Det er på tide med en heftig forandring, sant? Sant det er det? Jippi! Jeg gleder meg allerede, kjenner jeg, og jeg gleder meg ekstra mye til å høre hvilke forslag som dukker opp. Hurra ♥

Vi skrives litt senere, skjønnheter, og da har jeg en herlig rabattkode på lur til dere, fra en veldig spennende nettbutikk. Stay tuned!

SMASK

Annonse