Annonse

@ HAIRSHOP FRISØR – VOL.2

Hei vakre lesere.

Fikk tilsendt noen flere bilder av Synnøve (TV8) fra besøket mitt hos HairShop, og tenkte jeg skulle dele dem med dere. Jeg skjønner etter å ha sett disse bildene, at jeg er helt NØDT til å skaffe meg et nytt kamera. Et sånt fancy et med 50mm linse, eller hva det nå heter. Hehe! Min time hos frisøren, ble som nevnt filmet av TV8, og vises på tv om noen få uker. Moro!

Vi koser oss på jobb i dag, og lunchen går med til å finne en helt awesome font til teksten som blir en del av sleeven jeg skal tatovere. Har funnet noen fine allerede, men er fortsatt ikke helt fornøyd, så hvis dere har en fantastisk font på lur, blir jeg mer enn takknemlig for tips fra dere. SOM jeg gleder meg til å sette i gang… Juuubiiiiii. 

Har dere en fin dag, skjønninger?

 

Klem i fleng

Annonse