Annonse

HAIRTALK

Det er nesten ett år siden sist, og det er på tide med en ny hairtalk.. Jeg er så lei og trenger en forandring ASAP!

God ettermiddag, forresten. Har dere det fint, kjære venner? Jeg har ikke beveget meg bort fra stolen her på kjøkkenet i dag, og har den siste timen cravet hårinspirasjon. Jeg går jo kun til frisøren én gang per år.. Hehe.. Ja, det er sånn det har blitt. En gang i året er liksom nok, og litt flisete tupper gjør meg ingen ting. Slitt hår FTW sier jeg bare, haha. 

Nå er jeg riktignok klar for en forandring, og i år som i fjor tyr jeg til dere for å få litt innputt. Jeg er jo alltid like usikker på hva jeg vil gjøre med det altfor kjedelige håret mitt, og hver gang jeg setter meg i frisørstolen er det en liten del av meg som alltid er keen på å gå helt crazy med rødt eller rosa hår, en vill klipp, og pannelugg. Nå skal jeg ikke gå helt bananas, men jeg leker litt med tanken på en annen farge og en mer livlig klipp. Håret mitt er jo rettere enn en linjal og superkjedelig hvis jeg ikke piffer det opp med noen bølger og diverse, men nå ønsker jeg meg en frisyre som bare gjør håret gøy uten at jeg må anstrenge meg. Er det mulig å få til, tror dere? 

Det hadde heller ikke gjort meg noe om håret mitt var enda lenger.. Sånn som da jeg var yngre.. Da rakk søren meg håret til midten av rumpen, men noe extensions er jeg jo kke interessert i. Så nå tenker jeg så det knaker mens jeg prøver å se for meg hva som kunne blitt fint. Noen forslag og idéer? Alle tilbakemeldinger taes i mot med slengkyss og en stor takk ♥

Ellers da.. Planer for kvelden, Lovebugs?

SMASK

   

Annonse