Annonse

HALVNAKEN INNLEVELSE…

MY GOD!

Kvelden i går, folkens.. Herlighet for en kveld! 

Den begynte stille og rolig i bakgården til Morten og Caspar.. De inviterte på grillings og jeg stod for pynten, haha. Akkurat denne biten kommer jeg tilbake til senere i dag, men skal man grille så skal man grille, og når man er en fargerik bergenser som blir i overkant ivrig på å gjøre kvelden deretter, stiller jeg med en koffert stappet av rekvisita. Hvem gjør sånt? Jeg gjør sånt, haha, så i går var vi omringet av både gassballonger, rosa flamingoer, pomponger, fargerike lys, og konfetti, bare sånn for å toppe hele driten. Det var magisk i den bakgården for å si det sånn.. 

Med musikk på høytaleren, solen i fleisen, og grillmat på tallerkenen, ble stemningen fantastisk, og de friske boblene gikk ned på høykant. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men plutselig stod vi i stuen, og sang og danset som gale til klassikere fra det glade 90-tall, og vips så fyrte Caroline på Baywatch, og DA er det bare til å kaste t-shirten og løpe rundt i slow motion. Jeg ler! Hvem gjør sånt? VI gjør sånt, så før vi visste ordet av det stod alle halvnaken i stuen i full bevegelse og innlevelse på høyt nivå. At dette ikke er filmet.. Eller kanskje det er det? Shit! Jeg må inn på Snapchat ASAP for å se hva jeg egentlig har lagt ut på Mystory, hahahaah! Jeg kjenner fylleangsten snike seg innpå!

Anyways.. FOR en kveld! Hvorfor jeg er våken så tidlig som dette, egentlig? Fokus ja, stemmer det.. Og når jeg likevel er oppe og nikker, må jeg liksom stikke innom å si hei til dere. 

Det jeg egentlig ville formidle, er min enorme kjærlighet for disse t-shirtene under her..

Disse her er så sjukt magiske, og jeg føler liksom at det er min plikt å tipse om diverse goodies som jeg tror vil tilføre livet deres masse godt, haha. Det høres jo helt rart ut, men det er i faktisk sånn det føles! En bloggers viktigste oppgave, spør du meg. Tipse, i tillegg til å bidra med god underholdning i alle former, haha! Jeg vet at flere av dere digger dem like mye som meg, men dette går til de av dere som enda ikke har fått med seg at disse er tilgjengelig i shoppen, juuuuhuuuuu!

Popcorn Tee HER // Brooklyn Tee HER // Pineapple Tee HER

Shapen er identisk i de ulike fargekombinasjonene, og shapen er helt FAB. Oversized uten å bli stor som et telt, men likevel stor nok til at den føles helt vidunderlig på kroppen. Deilig bomullskvalitet med den perfekte skjæringen i halsen, for ikke å snakke om de altfor fete printene. Jeg ELSKER dem! Det blir jo litt sånn siden jeg tross alt har laga dem sjæl, haha. 

I dag skal vi joine Morten og Caspar på Oslo Pride – det tror jeg kan bli en helt vill opplevelse, og mens vi er så vidt inne på det; HALLELUJA!! Dere har fått med dere hva som skjedde i USA i går, sant? At homofilt ekteskap nå er lovlig!?!? TENK! Jeg blir så glad langt inn i hjerteroten av dette, HURRA!

Talk later, fininger. Nå skal jeg redigere bilder fra i går ♥

SMASK 

 

Annonse