Annonse

HALVVEIS TIL MÅLET!

//Lokal tid: 08.25

God morgen, fininger!

Her nærmer klokken seg halv ni, vi har akkurat stått opp, og jeg våknet til en fantastisk mail fra Flykninghjelpen, hvor det stod at vi var halvveis til målet. Herlighet så vidunderlig!

Vi i Forente Bloggere har nå samlet inn 55.107 kroner, og det er takket være alle dere der ute! Det er så flott å se at såpass mange ønsker å bidra – hver eneste krone teller, og jeg blir rett og slett helt rørt når jeg leser kommentarene som er lagt igjen sammen med donasjonene. Dere er helt fantastiske! Tenk at vi på bare to dager har dratt inn over 50% av det som er satt som mål på en måned, og jeg er sikker på at vi kommer til å samle inn langt mer enn de 100.000 kronene. Sammen er vi sterke – det er det ingen tvil om!

Solen skinner, og vi befinner oss fortsatt i Venice. Flere av dere lurer litt på hvordan temperaturene er her nede, og jeg kan med glede melde om full sommer. I går var det 29 grader midt på dagen, så vi kan ikke akkurat klage på været, hehe. 

Gårsdagen var så fin.. Vi leiet sykler, som selvfølgelig er et must når man er her nede, og syklet rundt i to timer. Akkurat nok tid til å bli skikkelig, skikkelig solbrent, og til å få et sånt sexy t-skjorte skille, haha. Flott med knallrøde armer og kritthvit overkropp. I like it!

Kameraet var selvfølgelig med, og her kommer en solid Venice-samling. Håper dere ikke er lei av disse omgivelsene riktig enda, for jeg kan ikke garantere at dette er siste oppdatering herfra, hihi!

Verdens diggeste Boyfriend Denim Shorts fra StyleConnection HER

Ellers da? Har dere det fint der hjemme? 

Sees senere, skjønninger 

Annonse